Menu
Belastingadvies ondernemers

Heeft u als ondernemer vragen over belastingen? Een deskundig belastingadviseur kan op veel manieren iets voor betekenen. We geven u graag helder en begrijpelijk belastingadvies. Wij werken hierbij tegen scherpe tarieven. Het is mogelijk om vaste prijsafspraken of abonnementen te werken.

Bij vragen omtrent grensoverschrijdende arbeid, ondernemerschap en sociale verzekeringen of Belgische compensatieregelingen helpen wij u graag verder.

In de praktijk zijn wij proactief bezig met het benutten van fiscale kansen en mogelijkheden. De voortdurend veranderende fiscale wetgeving en rechtspraak beoordelen wij dagelijks en zetten wij om in persoonlijke adviezen.

Onze ervaring is dat in de praktijk veel jaarrekeningen en aangiften worden opgesteld die helaas niet tot het optimale fiscale resultaat leiden. Als ondernemer kunt u dit wellicht onvoldoende beoordelen of signaleren. U gaat met goed vertrouwen af op uw boekhouder of administrateur. Geen of slecht fiscaal advies kan ongunstig voor u uitpakken. Wij garanderen u een optimaal fiscaal resultaat en kunnen een (fiscale) second opinion voor u verrichten.

Met onze deskundigheid bespaart u (belasting)geld.